2011. 11. 13.

Hegyet a fa alá!

Tudom, tudom, messze még a Jézuska, a bevásárlóközpontok sem kezdték el a karácsony szelleme és a jó ízlés elleni giccs-hadjáratukat, de kötelességünk jelenteni, hogy a HEGY nulladik, azaz bevezető epizódja, a Karácsonyi dömpingre várható. Újabb hír, aminek bizonyára sokan örülnek majd, hogy (kizárólag a nulladik rész) teljesen ingyenesen letölthető és online olvasható formában is elérhető lesz. A gyűjtők és/vagy leendő Hegy fanatikusok persze korlátozott példányszámban klasszikus, nyomtatott formában is megrendelhetik (hogy valóban ott figyelhessen a fa alatt) ennek részleteiről azonban később. 

Nem titok, hogy a későbbi kiadás mikéntje erősen függ a bevezető rész olvasottságától, ezért aki tudja, nyugodtan reklámozza a képregényt, hisz mi a "nem fizetős" olvasónak is épp úgy örülünk, mint annak, aki beleinvesztál a nyomtatott verzióba. 

...nem kell tehát már sokat várni a poszt-apokaliptikus fagy-kalandra, csak arra ügyeljetek, hogy legyen a közelben egy bögre forró tea, vagy forralt bor, amikor belelapoztok (vagy belekattintotok) a Hegybe! :)

1 megjegyzés:

  1. Továbbra is hajrá! :) Remélem tudok majd szerezni egy hús-vér-cellulóz példányt valahogy.

    VálaszTörlés