2014. 05. 12.

HEGY A DÖNTŐBEN / ArtComix 2014 képregénypályázat

Sok idő eltelt...

A HEGY képregény sokat várt, de ha a Hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a Hegyhez alapon végre előrébb haladtunk, hisz szembe jött egy fantasztikus lehetőség, aminek a segítségével végre megvalósíthatjuk az álmainkat. Nagy szavak... pedig valóban erről van szó.
A lehetőség nem más volt, mint az ArtComix 2014 képregénypályázat, melyet a Magyar Képregény Szövetség és a Libri hirdetett, és melyben egy magyar képregény lehetőséget kaphat a kiadásra. 


Nem vártuk azonban tétlenül, hogy Mohamed megérkezzen, vagyis hogy egy hasonló lehetőség az ölünkbe hulljon, gőzerővel készült az első rész. Egy részletes világtérkép, rengeteg szöveges és képi mellékanyag, konceptek, tervek, skiccek hada, valamint a forgatókönyv és az első oldalak... 
A Hegy rajzstílusa is változik, Márk több hangsúlyt fektet a részletekre, amit az alábbi ízelítő képeken is láthattok. 

Büszkén, de leginkább boldogan vettük tudomásul, hogy képregényünk végül bekerülhetett a pályázat kiválasztott négyes fogatába. Ez számunkra hatalmas megtiszteltetés, és egy óriási lehetőség, hisz esélyt kaptunk, hogy megmutatkozzunk, és prezentálhassunk a május 18-i képregényfesztiválon. 


Link:

http://kepregeny.blog.hu/2014/05/12/artcomix_2014_kepregenypalyazat_a_dontosok?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare

Reméljük szorítotok értünk és a Hegyért! 
Üdvözlünk titeket újfent, és újult erővel:

Bánk és Márk 

/ a prológus epizódot még mindig megtaláljátok, és olvashatjátok itt:
http://halozsak.hu/493-kepregenyeink/fanart/hegy-fanart/4111-a-hegy-prologus






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése