2012. 07. 17.

Színrobbanás



Miközben az első rész kisebb fennakadásokkal, de készül, bemutatunk egy új lehetőséget.
Szerintetek jót tenne a Hegynek a realisztikusabb színezés (a kép 2.fele), vagy jobb ha megmaradunk a
rajzfilm szerű megjelenítésnél (a kép 1.fele). 
Minden vélemény számíthat, úgyhogy hajrá, kommenteljetek srácok-lányok, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! 

                     






4 megjegyzés:

  1. Szerintem egyértelműen az első! Sokkal jobban illik a figurák szögletes vonalvezetéséhez. A második olyan teljesen átlagos. Az első szikár ahogy maga a világ amiben a történet játszódik.A történet szálak színbeli elkülönítésére is alkalmasabbnak érzem. Én mindenképpen az első mellett kampányolnék!
    Nagyon tetszik ez a képregény, és szerintem elvesz belőle az új színezés!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is a "szikárság"-hoz jobban illik az első. Ránézésre olyan, mintha több árnyalatot adna a színezés, de ahogy néztem egy ideig én az elsőt választanám. A rajzolót sem lustítja el, hogy majd a színezés, ebben a kategóriában gondolom eléggé szem előtt kell tartani a monokróm vizuális olvashatóságot is. Kitartás! :)

    VálaszTörlés
  3. Én a második kép színezésére voksolok. Az sem "túlfestett" stílus, és amúgy is szeretem az ilyen vizeshatású színezést. Én amikor rajzolok, kifejezetten élvezem a színezgetést, kísérletezgetni stílusok között. Amúgy sztem ehhez a fajta rajzstílushoz bármilyen színezés illik, míg egy realisztikusabb karakterűhöz sztem inkább a nagyon kidolgozott. Én azt javaslom úgy színezzétek ahogy nektek jól esik, a közérdemű meg majd megszokja.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is az első. Ez a realisztikusabb színezés nagyon elüt, és ettől gyengíti.

    VálaszTörlés